Aura Soma

„Te vagy a szín, amelyet választasz és ez tükrözi lényed szükségletét” (Vicky Wall)
 

Születésünk óta vágyunk arra, hogy életfeladatunkat maximálisan teljesítsük, minél mélyebben elmerülhessünk Önnön magunkba, felfedezzük világaink rejtett titkait és lelkünk esszenciáját. Velünk született képességeink, ajándékaink, az évek alatt felhalmozott tudás, bölcsesség és tapasztalás egyesítésével potenciálunkat a legmaximálisabban képesek vagyunk kihasználni.

Az „aura” szó jelentése „fény”, amely a bennünk rejlő szivárványszínű fényre, lelkünk színeire utal. A „soma” görög nyelven a „testet” jelenti, szanszkritül az „élő energiát”. Az Aura-Soma a „fénylény” mivoltunkra utal.

Az Aura Soma® egy színterápia, amely „nem rábeszélő, ön-választó lélek terápia”. Testünk a színeken keresztül is kommunikál a lelkünkkel. A színek választásakor a bennünk lévő belső bölcsesség, a belső mesterünk nyújt segítséget.

Vicky Wall 1983-ban alkotta meg ezt a különleges komplex rendszert, amely azóta is folyamatosan fejlődésben, változásban van és 1991 óta Mike Booth vezetésével világméretűvé nőtte ki magát.

Vicky Wall „Élő Ékszereknek” hívta az egyensúly üvegeket az élő minősége miatt. A színek, kristályok és a gyógynövények a rezgéseiken keresztül állnak kapcsolatban egymással és együttesen is lefedik a létezés több szintű spektrumát. Az egyensúly üvegek kiválasztásakor tükröt kapunk, amely lehetőséget teremt önmagunk eddigi eredményeinek elismerésére; és bátorságot ad a további fejlődésünkre, az elénk táruló lehetőségeink kihasználására, teljességünk felé való megnyílásra, valamint a bőség befogadására és áramoltatására.

Én először 2004-ben egy belső inspirációra vettem le a könyvespolcomról Vicky Wall könyvét, amely már egy ideje ott színesítette a nappali könyvtárát. Ezt követően 2007-ben egy személyes konzultáción kezdtem el mélyebben is megtapasztalni az egyensúlyüvegek gyógyító, átalakító és inspiráló hatását. Majd 2010-ben jutottam el egy olyan pontra, hogy szeretnék mélyebben megismerkedni ezzel a „csodával”. Hálás vagyok, hogy azóta többször is volt lehetőségem Mike Boothtól is személyesen tanulni azon a helyen, ahol az első üvegek születtek meg.

„Az üvegek, mint lelkünk ablakai megnyílnak számunkra, hogy éber,
tudatos elménk beláthasson ezeken az ablakokon rejtett, valódi énünk birodalmába”
(Vicky Wall)

Egy személyes konzultáció keretében 1-1,5 óra alatt a választott 4 üveg segítségével feltérképezzük, hogy mely pontokon szükséges támogatás, feltöltődés ahhoz, hogy lényünk és potenciálunk teljességét hozzuk ki önmagunkból. És ezáltal lehetőséget adva a legmagasabb életminőségünk befogadására és áramoltatására, amelyet lelkünkkel való kapcsolódásunkkal képesek vagyunk megvalósítani és megtapasztalni. A választás mindig a Tiéd, én egy tolmács szerepet töltök be a választott színek és színkombinációk „lefordításával”, hogy a kiválasztott üvegek megmutassák számodra a tudatos éned számára is a benned rejlő gyémántjaidat. Hisz

„A legnagyobb mester benned él”
(Vicky Wall)

A személyes konzultáció díja: 15.000 forint

Kapcsolat

1063 Budapest Szív utca 30. 3/11.
t: +36 30 900 5452
e: girishaandrea@gmail.com
Szeretettel várom a jelentkezőket!
Írjon nekem!
Neme