ThetaLingam masszázs

A lingam a férfiasság legmélyebb lényegét ragadja meg. Szanszkrit szó, jelentése „fényoszlop”, a „fény botja”, „jádebot”, „lótusz-kard”. Indiában a lingamot Shiva tisztaságának megnyilvánulásaként tisztelik.

A lingam masszázs során a férfi és férfiassága szeretetteljes figyelemben és tiszteletben részesül. A lingam masszázs középpontjában az érintés és a masszírozás áll. A lingam masszázst terápiás jelleggel, kézzel végzem, szexuális szolgáltatások nélkül a férfi határainak maximális tiszteletben tartásával.

A masszázson keresztül kioldódnak az intimitással, a férfiassággal, a szexuális bántalmazásokkal, a megalázottság és szégyen érzésével, a magömlési és merevedési zavarokkal, a férfi nemi szervek megbetegedéseivel, a meddőséggel, a megfelelésből adódó kényszerességgel, az orgazmus és ejakuláció hiányával kapcsolatos blokkok, valamint a szükségtelenül cipelt generációs mintázatok; majd a fizikai test energetikai rendszere kitisztul, a test felélénkül. Mindezzel együttesen érzelmi és lelki szinten is gyógyulás következik be és a férfiasság megélése más minőségben, szabadabban, intenzívebben, teljes átadásban valósulhat meg.

A FÉRFI életében újra helyet kaphat az öröm, a vágy és az eksztázis. A masszázs megkezdése előtt theta agyhullámra hangolódunk, amely segítségével a gyógyulás szeretetteljesebben és finomabban, de ugyanakkor nagyobb mélységekben történik meg.

 

A masszázshoz minőségi olajat és aromákat használok. A masszázs előtt és után is van lehetőség zuhanyzásra.

A masszázsra előre egyeztetett időpontban van lehetőség e-mailben a girishaandrea@gmail.com e-mail címen.

A 1,5 órás Holisztikus ThetaMasszázs ára 80.000 Ft

A masszázs időpontját
24 órával megelőző lemondás esetén 100% fizetendő,
72-24 órával megelőző lemondás esetén 50% fizetendő.

Kapcsolat

1063 Budapest Szív utca 30. 3/11.
t: +36 30 900 5452
e: girishaandrea@gmail.com
Szeretettel várom a jelentkezőket!
Írjon nekem!
Neme