ThetaTantra mint életérzés

Mit jelent nekem a Tantra?

Néhány évvel ezelőtt meditációs gyakorlás során vált teljesen tisztává számomra, hogy az utam egyik iránya a Tantra. Először elkezdtem olvasni róla és otthon energiagyakorlatokat végezni, majd elmentem az első tanfolyamra és a többi már magától érkezett. Egyik lehetőség a másik után, ahogy megnyitottam magam és áramlásba kerültem. Ma már a Tantra a mindennapjaim részét képezi.

A küldetésem a Tantrával az, hogy minél szélesebb körben lehetőségem nyíljon megismertetni az ősi Tantrikus módszereket az általam képviselt megközelítésből (amely sok tekintetben eltér a mostanság általánosan elterjedt szemléletmódoktól) a tantrikus masszázson, az egyéneknek és pároknak összeállított programon, valamint a workshopokon keresztül.

Nagyon hálás vagyok az életemért, a választott családomért, az igaz barátaimért, a lehetőségeimért, a tanáraimért, a tanítványaimért, az egyéni klienseimért, a bátorságomért, az erősségeimért és gyengeségeimért, a lelkesedésemért és kitartásomért a nehézségek idején, az érzékenységemért, a sebezhetőségemért, a nyitottságra, a szeretetre és az örömre való befogadóképességemért, a tökéletes tökéletlenségemért, az energikus aktivitásomért és a gyengéd passzivitásomért.

Tantra a létezés egy formáját jelenti nekem, egy csodás belső szépséget, isteni utazást, a teljesség egységét, valamint ennek ürességét, a belső női és férfi minőségek harmóniáját és egyesülését. A Tantra a szexualitás művészetének megtapasztalása nyitott szívvel, sokkal tágabb értelmezésben, mint maga a fizikai szexualitás vagy a nemiség.

A Tantra megmutatta nekem, hogyan legyek gyengéd önmagamhoz; hogyan szeressem és fogadjam el a testemet bűntudat és szégyenérzet nélkül; hogyan legyek tisztán az, aki vagyok másoknak való megfelelés és mások megítélésétől való félelem nélkül; hogyan bízzak meg a testem jelzéseiben és táncoljak az áramlattal.

A Tantra megmutatta nekem, hogyan szeressek MOST; hogyan áramoltassam a szeretetet; hogyan legyek befogadó és nyitott a szeretetre; hogyan legyek szenvedélyes és élvezzek minden tevékenységet, bármit, amit éppen csinálok; hogyan legyek szabad és engedjem el a függőségeimet.

Szerencsésnek érzem magam, hogy mindezeket akár egy pillanatra is megtapasztalhattam és minden nap megengedem és igyekszem egyre többet és tisztábban ebben az életigenlő és extatikus állapotban fürdetni a testem, a lelkem és a szellemem.

Kapcsolat

1063 Budapest Szív utca 30. 3/11.
t: +36 30 900 5452
e: girishaandrea@gmail.com
Szeretettel várom a jelentkezőket!
Írjon nekem!
Neme