Csakratánc Steigler Andival Budapesten - Meditáció, mozgás, alkotás és kapcsolódás a lelked ritmusához
Gyere el és éld át, tapasztald meg saját magad szépségét, egyediségét és teljességét a Csakratáncon keresztül.


A Csakratánc egy különleges lehetőség megállni egy pillanatra, kiszállni a mindennapi mókuskerékből és megtapasztalni a belső világod gazdagságát és kincseit.

Amikor felfedezed Önmagad belső erejét, az a megérkezés, a hazaérkezés érzése. A Csakratánccal lehetőséged nyílik összekapcsolódni a valós lényeddel, hiteles Önvalóddal. A spontán táncon keresztül, vezetett meditációval és lüktető zenével az egyes csakrák energiájára rezonálunk.

A tánccal az ősi csakrarendszeren keresztül felébresztjük a testünket, kitágítjuk a tudatunkat, hogy  megérkezzünk a lelkünkhöz. A 7 fő csakránk tánca olyan, mintha egy éber álomban 7 különböző belső világban táncolnánk, mindegyikben megtapasztalva  saját leckéjét, jelentését és történetét.


A csakráinkra egy térképként tekinthetünk, amely iránytűként mutatja meg a kapcsolatunkat az ösztöneinkkel, a szexualitásunkkal, a belső erőnkkel, a szeretettel, a kommunikációval, az intuíciónkkal és a spiritualitásunkkal. A tánc során megvilágítjuk az egyes területeket és megtapasztalhatjuk, hogy melyek dominánsak, erőteljesek és melyek esetleg gyengébbek, alulműködőek. A tánc segítségével tudatosan egyensúlyba hozhatjuk a kilengéseket.
A Csakratánc szintén lehetőséget nyújt kimászni a fejünkből és megérkezni a testünkbe. Nagyon sok időt töltünk az elménkben, gondolkodunk, elemzünk, aggodalmaskodunk... így az energiáink oda (a fejünkbe) összpontosulnak. A Csakratánc egy különleges lehetőséget biztosít arra, hogy ismét visszaérkezzünk a testünkbe és összekapcsolódjunk az érzéseinkkel, érzelmeinkkel, amelyeket az izmainkban tároltunk el; valamint feltárhatunk mélyen a lelkünkben rejlő üzeneteket, amelyek szabaddá tesznek bennünket és a lelkünket. Hiszen a táncunk, a LELKÜNK TÁNCA.

Férfiakat is nyitott szívvel és örömmel várunk a csoportba.
Gyere! Tapasztald meg! Élvezd! Nézz mélyebbre a csakráidban!
A táncodon keresztül tapasztalj meg többet abból, az egyedi lényből, aki vagy.

Sok szeretettel várlak! Steigler Andi

Kapcsolat

1063 Budapest Szív utca 30. 3/11.
t: +36 30 900 5452
e: girishaandrea@gmail.com
Szeretettel várom a jelentkezőket!
Írjon nekem!
Neme