Férfi Intim triggerpontos masszázs

de-armouring = páncéltalanítás

Szeretne magabiztos és relaxált lenni az intim, szexuális együttlétek során? Szeretne kilépni a szexuális teljesítménykényszerből és megfelelési kényszerből illetve, hogy mindig csak a partnere kedvére tegyen? Szeretné megtapasztalni, hogy milyen érzés oroszlánnak lenni a szexuális arénában, és birtokában lenni a teljes szexuális potenciáljának?

Mindannyian szabadnak és szeretetre születtünk erre a világra, ez lelkünk természetes állapota. Azonban különböző szinteken ehhez a tiszta állapothoz hozzáadódhattak negatív hitrendszerek, kondíciók, valamint érzelmi, fizikai, illetve lelki erőszakos cselekmények. 

A múltbeli traumatikus tapasztalatok elraktározódtak a fizikai test izomzatában, szöveteiben, sőt sejtszinten is. Ennek eredményeként a testben blokkok keletkeznek és akadályozzák az energiaáramlást a trauma által okozott területen.

A férfi nemi szerv és az ánusz ki vannak téve a gyermekkori meghatározó szexuális töltetű érintéseknek, szavaknak, megbélyegzéseknek. A medence területe a legnagyobb tároló helye ezeknek a negatív lenyomatoknak és ez nagymértékben hatással van a férfiak teljesítménykényszerére, a nő kielégítésével kapcsolatos elvárások kialakulására, a szexuális élvezetek, a merevedés és orgazmus stresszmentes megélésére.

Bármely fenti behatás eredményeként a test önvédekező mechanizmusa beindul. Egy páncél kialakításával a test elkezd védekezni, hogy csökkentse a sebezhetőségét, érzékenységét a fájdalommal, a diszkomforttal és a lehetséges veszélyekkel szemben. Ezzel a folyamattal párhuzamosan azonban csökken a test által érezhető és megtapasztalható élvezet és érzékenység is.

Az ánusz a férfiak legérzékenyebb testrésze. A szégyen, a bűntudat, a félelem, az aggodalom, az elutasítás, a megaláztatás és a molesztálás, valamint az erőszak miatt ide gyűjtik és raktározzák a stresszt, a feszültséget, ami miatt az ánusz érzéketlenné vagy túl érzékennyé, illetve az izomzata erőtlenné válik. Ezáltal az életenergia elzáródik és megakadályozza a teljes testben való szabad áramlást.

Nagyon sok férfi fél az anális területének érintésétől. Azt gondolják, hogy ez a homoszexualitás jele. Az ősi indiai Tantrikus szövegek "szent helynek" nevezik a prosztatát, amely a férfi test egyik legkülönlegesebb misztikuma, amely a férfiak érzelmi és szexuális központja és  az elfogadás mély érzéseit foglalja magába. 

 

Milyen előnyökkel jár az ánusz de-armouring?

  • segíti megakadályozni a korai magömlést
  • növeli és intenzívebbé teszi a szexuális teljesítményt, a libidót, az orgazmikus élményeket, a szexuális (életenergia) energia szabad áramlását az egész testben
  • növeli a magabiztosságot szeretőként és férfiként
  • elősegíti a férfi nemi szervvel való kapcsolódást és az ahhoz kapcsolódó szégyenérzet csökkenését/megszűnését
  • segíti a különböző szexuális diszfunkciók gyógyulását
  • segíti  a prosztataproblémák megoldását, a spermiumszám növelését
  • a férfi befogadó/női oldala megnyílik, ezáltal sokkal relaxáltabbá válik a szexuális, intim együttlétek során
  • elősegíti, hogy a férfi multiorgazmusossá váljon, amelyhez elengedhetetlenül szükséges a belső női minőség 

A páncéltalanítás gyakran egy életre megváltoztatja a férfiakban, hogyan közeledjenek a nőkhöz a szexuális, intim kapcsolódás alkalmával, hiszen első kézből tapasztalják meg a behatolás élményét. És nem utolsó sorban nagyon fontos a férfi egészsége és szexuális potenciálja szempontjából.

 

 

A 7 órás komplex módszerekkel ötvözött holisztikus masszázsra előre egyeztetett időpontban van lehetőség e-mailben, a girishaandrea@gmail.com e-mail címen. 

 

Elégedettségi garancia: 

Hosszú évek óta küzdesz a problémáiddal, számtalan pszichoterápiás, önismereti utat bejártál, különböző módszereket kipróbáltál, alkalmaztál, de ennek ellenére még mindig nem történik meg az a várva várt teljes áttörés? Az általam kidolgozott masszázzsal ez 100%-ban sikeresen megtörténik! Mindaz, amire készen állsz, megérkezik!

Az esetek 90%-ban elegendő egyetlen alkalom a masszázsból, nem szükséges megismételni. 10%-ban szükség van második alkalomra is 12-24 hónapot követően.

A masszázs időpontját 
24 órával megelőző lemondás esetén: 100% fizetendő
72-24 órával megelőző lemondás esetén: 50% fizetendő.

Kapcsolat

1063 Budapest Szív utca 30. 3/11.
t: +36 30 900 5452
e: girishaandrea@gmail.com
Szeretettel várom a jelentkezőket!
Írjon nekem!
Neme