Points of You

A Points of You™ egy coaching játék, amelyet remekül lehet egyedül és csoportban játszani, minden életkorban, amely érdekes, inspiráló, s amely hozzásegíti az embereket, hogy fontos kérdéseket tegyenek fel maguknak az életükkel kapcsolatban.

Életünk során számtalan emberrel, tárggyal, helyzettel és véleménnyel találkozunk, a nézőpontok száma gyakorlatilag végtelen. Az igazi kihívás abban rejlik, hogy meglássuk a megszokottól eltérő nézőpontokat, és képesek legyünk más oldalról szemlélni a dolgokat. A változás általában akkor kezdődik, amikor készek vagyunk nézőpontot váltani. Ez a készség fontos részét képezi a fejlődési folyamatnak, legyen szó magánemberekről, szakemberekről vagy éppen cégekről. A Points of You™ játékainak egyik sarkköve, hogy aktiválják mind az intuíciókat és érzelmeket irányító jobb agyféltekét, mind a logikus gondolkodásért felelős bal agyféltekét. Ezt a kreatív, a „női” énünket megszólító fényképekkel, illetve az agy elemző, „férfias” oldalát aktiváló szavakkal érik el, amelyek a hétköznapi életünk során előforduló témákat nevezik meg.

A módszer a szinuszgörbére emlékeztet: kezdetben kinyílunk, és a lehető legtöbb nézőpontot fogadjuk be életünk azon területével kapcsolatban, amelyen dolgozni akarunk. Lehet ez a párkapcsolatunk, a szülői szerepünk, a karrierünk, az egészségünk, vagy bármi más, ami zavar vagy aggaszt minket, vagy amivel összefüggésben döntéseket kell hoznunk. Miután sikeresen kitágítottuk a perspektívánkat, a folyamat beindul, és arra ösztönöz minket, hogy válasszuk ki a felmerülő új lehetőségek közül a számunkra leginkább megfelelőt, és tervezzük meg a következő lépéseinket, amelyek közelebb visznek a kitűzött célunkhoz.


Kiknek ajánlom ezt az izgalmas játékot? Hisz játékként is megközelíthetőek a problémás, kihívással teli életterületeink.

Cégeknek, tevékenységük színvonalának növelésére, illetve a munkahelyi problémák új szemszögből való megvilágítására; viták rendezésére, csapatépítésre, vezetői fejlesztésre, valamint HR- és tréningcélokra.

Magánszemélyeknek, hogy megálljunk egy pillanatra, nagy levegőt vegyünk, és más perspektívából szemléljük az élet dolgait.

Az egyéni és/vagy csoportos coaching játékra előre egyeztetett időpontban van lehetőség e-mailben az andrea.steigler@gmail.com e-mail címen.

Kapcsolat

1063 Budapest Szív utca 30. 3/11.
t: +36 30 900 5452
e: girishaandrea@gmail.com
Szeretettel várom a jelentkezőket!
Írjon nekem!
Neme